+359 877 988 511 info@justmarketing.net

Дигитален маркетинг

Проект
bonelconsult.com

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Да разработим онлайн каналите за продажби. Да направим анализ на онлайн магазина на компанията и да предложим корекции с цел оптимизация на структурата. Да увеличим качествения трафик към сайта и запитванията от бизнес клиенти.

Категория

Google Ads
Website дизайн

 

За клиента

Bonelconsult.com е бизнес, специализиран в проектиране и изграждане на търговски системи. Доставка и монтаж на оборудване за търговски обекти – магазини, складове, ресторанти.

Уеб сайт: bonelconsult.com

Силни страни

Дълго време на пазара. Предлагат цялостни решения. Конкурентни цени.

Слаби страни

Нишови продукти. Сложна стуктура на сайта. Малък бюджет за реклама.

Цели

Основният ни подход винаги е персоналното отношение към всеки отделен клиент. За нас е важно да разберем правилно нуждите и целите на нашите партньори и да изградим индивидуална стратегия за развитие.
Когато започнахме партньорството си с Bonelconsult.com
, те бяха стартирали новия си сайт преди няколко месеца и реализираха много ниски обороти. Тяхната основна цел беше увеличение на запитванията от бизнес клиенти, респективно сключените сделки и продажби. Поради спецификата на бизнеса не можехме да реализираме директни продажби онлайн, въпреки наличието на онлайн магазин, защото клиентите имаха нужда от предварителна консултация със специалист от фирмата. Бяхме принудени да се съсредоточим в нишата, в която клиентите познават предлаганите продукти и могат да оценят конкурентните им предимства и цени, на база опит и информация. В таргет се превърнаха хората, които търсят специфичен и конкретен продукт.

Привличане на качествен трафик

Увеличаване на запитванията от клиенти

Z

Налагане на пазара

нашата Стратегия

Website дизайн

Съсредоточихме се върху потребителското изживяване. Не искахме да изпуснем нито един клиент, който е влязъл в сайта. Предложихме нова, опростена структура и категоризация на продуктите, за да улесним процеса на набавяне на информация от страна на клиента. Наблегнахме на изчистената визия и дизайн. Съкратихме потребителската пътека за достигане на определен продукт. Заложихме на подбрани подобни продукти с цел увеличаване на възможностите за upsell и cross sell, за да стимулираме потребителите да разгледат повече продукти.

Google Ads

Ограниченият бюджет наложи да избираме само един онлайн канал за реклама. Поради нишовия характер на продуктите, заложихме на кампания в Google, където потребителите са на по-преден етап в процеса на пазаруване. Стремяхме се да ги “хванем” с точни продуктови описания и конкретни търсения. Наблегнахме на конкурентните предимства на компанията, които бяха оценени високо от клиентите.

Резултати

В периода ни на работа, ние изградихме цялостна стратегия за маркетинг дейността на Bonelconsult. Поради факта, че трябваше да работим с ограничен рекламен бюджет, се стремяхме с определени маркетингови стимули да превърнем всеки посетител на сайта в клиент. Увеличихме неимоверно качествения трафик към сайта, което доведе до осезаемо увеличение на запитвания от бизнес клиенти.

Всичко това, съчетано с професионализма на нашите специалисти и отдадеността на клиента се превърна в успешен модел, позволил ни да постигнем отлични резултати в съвместната ни работа с Bonelconsult.

С помощта на маркетинговия ни екип, компанията успя много бързо да достигне до нови партньори, които, чрез своя професионализъм да превърне в дългосрочни и лоялни клиенти. 

ДРУГИ НАШИ ПРОЕКТИ

Част от проектите, по които сме работили и се гордеем с резултата от нашата работа! Искате ли и вашият проект да бъде част от тях?

Стана ви интересно?
ще ви консултираме безплатно!

Можем да помогнем за развитието и на вашия проект! Не се колебайте, а ни напишете имейл или ни се обадете! Очакваме ви!

8 + 3 =