+359 877 988 511 info@justmarketing.net

Цялостен дигитален маркетинг

Проект
1 Meter Chocolate

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Да разработим онлайн канала за продажби на компанията. Да повишим усведомеността за предлаганите продукти. Да изтъкнем отличителните страни на бранда и неговата уникалност.

Категория

Facebook & Instagram
Google Search
Landing page design

За клиента

1 Метър Шоколад ООД е български производител на висококачествен и уникален по рода си шоколад. Водени от един от основните принципи на компанията – високото качество, в търсенето на перфектната шоколадова рецепта се използват само натурални съставки с доказан произход. Накрая, бе създаден първокласен занаятчийски шоколад с наситен и неповторим белгийски почерк.

Сайт: 1meterchocolate.com

Силни страни

Продукти с най-високо качество и изчистени съставки. Уникален и неповторим продукт, подходящ за всеки повод.

Слаби страни

Пионер в продажбата на шоколад онлайн. Висока цена, спрямо други конкурентни марки шоколад. 

Цели

Основният ни подход винаги е персоналното отношение към всеки отделен клиент. За нас е важно да разберем правилно нуждите и целите на нашите партньори и да изградим индивидуална стратегия за развитие на техния бизнес.
Когато започнахме партньорството си с 1 Meter Chocolate
, те бяха пионер на онлайн пазара за шоколадови изделия, произведени в България. Тяхната основна цел бе да достигнат до по-широк кръг от потенциални клиенти и да разкрият своя уникален продукт. Таргет им бяха не само физически лица, но и корпоративни клиенти, които търсят по-оригинален подход в отношенията си с клиенти и служители и искат да им доставят удоволствие с един уникален и незабравим подарък.

Повишаване на усведомеността

Увеличаване на продажбите онлайн

Z

Подчертаване на уникалността на бранда

нашата Стратегия

Facebook

Наблегнахме на уникалността на продукта. Представихме го чрез множество снимки и дизайни, в които да отличим “размера” му. Увеличихме последователите до над 32хил.

Instagram

Спряхме се на Instagram, заради богатото ни визуално съдържание. Искахме да достигнем до по-младите потребители, които се увличат по трендови продукти. Увеличихме последователите с 120%.

Google

Позиционирахме бранда на първи места по ключови думи, свързани с подаръци и корпоративни клиенти. Постигнахме над 25% CTR и увеличихме conversion rate с над 50% и открихме много нови корпоративни клиенти.

Website design

След промяната в дизайна на онлайн магазина, подобрихме потребителското изживяване и увеличихме процента на реализирани продажби. Наблегнахме на възможността за брандиране на продукта.

Резултати

В периода ни на работа, ние изградихме цялостна стратегия за маркетинг дейността на компанията. Използвахме голямо разнообразие от маркетингови продукти и подходи за всяко едно от решенията. Развитието на социалните канали и представянето на бранда пред по-широк кръг от хора бяха от съществено значение.

Анализирахме и предложихме изграждането на изцяло нов онлайн магазин на марката, като участвахме активно в неговото създаване.
Всичко това, съчетано с професионализма на нашите специалисти и отдадеността на клиента се превърна в успешен модел, позволил ни да постигнем отлични резултати в съвместната ни работа с 1 Meter Chocolate.

С помощта на маркетинговия ни екип, през последните години, компанията увеличи с над 200% продажбите си онлайн, достигна до множество корпоративни клиенти, разшири неимоверно търговските си точки и успя да предложи продуктите си в големи вериги хипермаркети.

ДРУГИ НАШИ ПРОЕКТИ

Част от проектите, по които сме работили и се гордеем с резултата от нашата работа! Искате ли и вашият проект да бъде част от тях?

Стана ви интересно?
ще ви консултираме безплатно!

Можем да помогнем за развитието и на твоя проект! Не се колебай, а ни напиши имейл или ни се обади! Очакваме те!

13 + 9 =