+359 877 988 511 info@justmarketing.net

Цялостен дигитален маркетинг

Проект
Мезета “Трухчевата къща”

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Да разработим онлайн канала за продажби на марката. Да повишим усведомеността за предлаганите продукти, да изтъкнем отличителните страни на бранда и предимствата на екологично чистите продукти.

Категория

Facebook
Фотография
Google Search

 

За клиента

Български производител на висококачествени традиционни сушени деликатеси в сърцето на Еленския Балкан. При приготвянето на мезетата се използват стари домашни рецепти, пазени през поколенията. Използват се единствено висококачествени меса, подправки, трапезна сол и чист въздух.

Сайт: mezeta.bg

Силни страни

Продукти с най-високо качество и натурални съставки. Наложено име на местно ниво.

Слаби страни

Пионер в продажбата на мезета онлайн. Висока цена, спрямо други конкурентни производители.

Цели

Основният ни подход винаги е персоналното отношение към всеки отделен клиент. За нас е важно да разберем правилно нуждите и целите на нашите партньори и да изградим индивидуална стратегия за развитие на техния бизнес.
Когато започнахме партньорството си с Мезета “Трухчевата къща”
, те бяха пионер на онлайн пазара за сушени деликатеси в България. Тяхната основна цел бе да увеличат пазарния си дял и респективно продажбите, да достигнат до по-широк кръг от потенциални клиенти и да разкрият своя уникален и екологично чист продукт. Таргет им бяха не само физически лица, но и търговски обекти, които предлагат фермерски, натурални и чисти продукти.

Повишаване на усведомеността

Увеличаване на продажбите

Z

Търсене на търговски партньори

нашата Стратегия

Фотография

Заложихме на продуктовата фотография, тъй като разчитахме да приковем вниманието и да съблазним сетивата на потенциалните клиенти. Категорията на продуктите предполагаше наблягането на естествения вид, за да се стимулират най-първичните механизми в хората – да се хранят.

Facebook

Избрахме Facebook, за да можем да използваме богатия снимков материал, който подготвихме. Знаехме, че трябва да наблегнем на естествената визия, която напълно кореспондира с произхода на продуктите. Съобразихме най-подходящото време за промотиране на подобен тип сушени деликатеси.

Google

Обхванахме, макар и малкото търсене на такъв тип продукти. Постигнахме над 20% CTR, увеличихме conversion rate с над 70% и открихме много нови търговски обекти, които да предлагат продуктите.

Резултати

В периода ни на работа, ние изградихме цялостна стратегия за маркетинг дейността на компанията. Поради естеството на бизнеса и факта, че компанията е нова на пазара и разполага с ограничен рекламен бюджет, нямахме възможност да използваме пълните възможности на маркетинговите услуги. Въпреки това, успяхме да достигнем до достатъчно широк кръг от хора, които проявиха интерес към продуктите. Развитието на социалните канали и представянето на бранда бяха от съществено значение.

Всичко това, съчетано с професионализма на нашите специалисти и отдадеността на клиента се превърна в успешен модел, позволил ни да постигнем отлични резултати в съвместната ни работа с Мезета “Трухчевата къща”.

С помощта на маркетинговия ни екип, компанията увеличи над 10 пъти продажбите си онлайн, достигна до множество партньори и разшири неимоверно търговските си точки.

ДРУГИ НАШИ ПРОЕКТИ

Част от проектите, по които сме работили и се гордеем с резултата от нашата работа! Искате ли и вашият проект да бъде част от тях?

Как превърнахме Active Choice в най-продаваният протеинов бар онлайн!

Повишение с над 400% на нетните приходи от продажби онлайн! Превръщане на бранда в един от най-разпознаваемите български производители на хранителни добавки на родния пазар.

Как превърнахме 1 Meter Chocolate в най-мечтания подарък за малки и големи!

Повишение с над 200% на нетните приходи от продажби в онлайн магазина на компанията! Превръщане на бранда в един от най-търсените и уникални лични или корпоративни подаръци.

Стана ви интересно?
ще ви консултираме безплатно!

Можем да помогнем за развитието и на вашия проект! Не се колебайте, а ни напишете имейл или ни се обадете! Очакваме ви!

9 + 15 =