+359 877 988 511 info@justmarketing.net

Цялостен дигитален маркетинг

Проект
Active choice

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Да разработим онлайн канала за продажби на компанията. Да изтъкнем отличителните страни на бранда, тяхната философия за здравословен начин на живот и предимствата, които предоставят продуктите на компанията.

Категория

Facebook & Instagram
Google & Youtube
Landing page design

За клиента

Актив Чойс ООД е  производител и търговец на вкусни и здравословни протеинови продукти по собствени рецепти, направени от най-висококачествени суровини.
Екипът на фирмата е изграден от  професионалисти с лично отношение към здравословния начин на живот, с над 25 години опит в хранително-вкусовата промишленост.

Уеб сайт: activechoice.eu

Силни страни

Продукти с най-високо качество, здравословни рецепти и изчистени съставки. Директно от производител и на конкурентна цена.

Слаби страни

Пионер в продажбата на протеинови барове онлайн от директен производител. Трябва да убеждава клиентите в ползата от търговията без посредник.

Цели

Основният ни подход винаги е персоналното отношение към всеки отделен клиент. За нас е важно да разберем правилно нуждите и целите на нашите партньори и да изградим индивидуална стратегия за развитие на техния бизнес.
Когато започнахме партньорството си с
Active Choice, те бяха пионер на пазара за здравословни протеинови десерти, произведени в България. Тяхната основна цел бе да информират своите настоящи и бъдещи клиенти от ползите при консумацията на продуктите, които предлагат. Таргет им бяха не само активно спортуващите хора, но и хората с натоварено ежедневие, с метаболитни и други здравословни проблеми, причинени от приема на вредни храни, стрес и липса на физическа активност.

Повишаване на разпознаваемостта

Увеличаване на пазарния дял онлайн

Z

Изтъкване на предимствата на бранда

нашата Стратегия

Facebook

Придържахме се към стандартите заложени от клиента. Наблегнахме на ползите от използване на продуктите. Увеличихме последователите с 130%.

Instagram

Обхванахме младите активно спортуващи потребители, чрез правилен избор на партньори. Увеличихме последователите с 180%.

Google

Позиционирахме бранда на първи места по ключови думи, директно свързани с бизнеса. Постигнахме над 20% CTR и увеличихме conversion rate до над 4%.

Youtube

Постигахме над 120хил преглеждания на видео съдържание сред аудитория, която съответства на профила на купувача на марката.

Website design

След промяната в дизайна на онлайн магазина, подобрихме потребителското изживяване и увеличихме процента на извършени продажби.

Резултати

В периода ни на работа, ние изградихме цялостна стратегия за маркетинг дейността на компанията. Използвахме голямо разнообразие от маркетингови продукти и подходи за всяко едно от решенията. Развитието на социалните канали и разпознаваемостта на бранда бяха от съществено значение.

Анализирахме и предложихме изграждането на изцяло нов онлайн магазин на марката, като участвахме активно в неговото създаване.
Всичко това, съчетано с професионализма на нашите специалисти и отдадеността на клиента се превърна в успешен модел, позволил ни да постигнем отлични резултати в съвместната ни работа с Active Choice.

С помощта на маркетинговия ни екип, през последните години, компанията увеличи с над 400% продажбите си онлайн и достигна международни пазари както в ЕС, така и в други страни, сред които Великобритания, Виетнам, Сърбия и др.

ДРУГИ НАШИ ПРОЕКТИ

Част от проектите, по които сме работили и се гордеем с резултата от нашата работа! Искате ли и вашият проект да бъде част от тях?

Как превърнахме 1 Meter Chocolate в най-мечтания подарък за малки и големи!

Повишение с над 200% на нетните приходи от продажби в онлайн магазина на компанията! Превръщане на бранда в един от най-търсения и уникален личен и корпоративен подарък.

Как увеличихме над 10 пъти приходите от продажби на български производител

Над 10 пъти увеличение на нетните приходи от продажби в онлайн магазина на компанията! Превръщането на бранда в един от най-разпознаваемите производители на традиционния “Еленски бут”.

Стана ви интересно?
ще ви консултираме безплатно!

Можем да помогнем за развитието и на вашия проект! Не се колебайте, а ни напишете имейл или ни се обадете! Очакваме ви!

14 + 1 =