+359 877 988 511 info@justmarketing.net

дигитален маркетинг

Проект
шампионско пиво

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Да създадем концепция и цялостна визия, която да отразява принадлежността на пивоварна Britos  към града, в който се намира производствената ѝ база и желанието им да разработят индивидуален нов продукт за локалния пазар. Продуктът беше насочен обвързан с тяхната идея да подпомогнат местния футболен клуб.

Категория

Графичен дизайн
Facebook

 

За клиента

Пивоварна Britos е доказа и реномиран производител на българския и международни пазари. Компанията има добре разработени канали за комуникация и изградена дистрибуторска и търговска мрежа

Уеб сайт: britos.bg

Силни страни

Множество търговски точки в цялата страна. Разпознаваем бранд.

Слаби страни

Продукта таргетира много тесен сегмент от пазара. Липса на предварителна концепция.

Цели

Основният ни подход винаги е персоналното отношение към всеки отделен клиент. За нас е важно да разберем правилно нуждите и целите на нашите партньори и да изградим индивидуална стратегия за развитие.
Когато започнахме партньорството си с пивоварна Britos
, те имаха желание да разработят изцяло нов продукт, насочен към феновете на футбола в района, в който се намират техните производствени мощности. Трябваше продуктът да бъде емоционално свързан с историята на футбола в региона, за да бъде възприет възможно най-добре от потребителите. Същевременно трябваше да присъстват и отличителни белези, за да е лесно разпознаваем на рафтовете при традиционната търговия.

Създаване на концепция за продукта

Да се отличава лесно на рафта в магазина

Z

Да има сантиментална обвързаност

нашата Стратегия

Графичен дизайн

При създаването на концепцията за визия на бутилката се придържахме към изискванията на клиента, а именно да е тясно и емоционално свързана с историята на футбола в региона, да има ясно различими отличителни белези, които да привличат вниманието на клиентите при традиоционната търговия, да има свежа и модерна визия. Освен концепция за опаковката, трябваше да подготвим и дизайн на печатни материали, които да бъдат насочени към търговските обекти, както и билборди и рекламни пана за външна реклама. Всички материали трябваше да кореспондират с цялостната концепция, която изградихме.

Facebook

Положихме основата на онлайн присъствието на бранда. Заложихме на ангажиращо съдържание, което да провокира последователите към действие. Въведохме игра, която предполага клиентите да извършат покупка, за да вземат участие. Съставихме стратегия и криейтиви за първите месеци от съществуването на бранда. Успяхме значително да увеличим интереса на потребителите към продукта.

Резултати

В периода ни на работа, ние изградихме цялостна концепция за визията, необходимите дизайни и началното популяризиране на продукта. Създадохме множество криейтиви за социални мрежи, печатна реклама и билборд реклама.

Всичко това, съчетано с професионализма на нашите специалисти и отдадеността на клиента се превърна в успешен проект, който и досега радва любителите на футбола и бирата в региона на Велико Търново.

С помощта на маркетинговия ни екип, Шампионско пиво се превърна в една от предпочитаните бири на местния пазар, както и неделима част от ежедневието на много потребители.

ДРУГИ НАШИ ПРОЕКТИ

Част от проектите, по които сме работили и се гордеем с резултата от нашата работа! Искате ли и вашият проект да бъде част от тях?

Стана ви интересно?
ще ви консултираме безплатно!

Можем да помогнем за развитието и на вашия проект! Не се колебайте, а ни напишете имейл или ни се обадете! Очакваме ви!

6 + 1 =